ASIANBITE FUSION RESTAURANT

ASIANBITE FUSION RESTAURANT Aziatisch bezorgrestaurant!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 923 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij AsianBite Fusion Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 23:18 De bezorger was al weg voor ik de deur los had. Daarnaast moet ik betalen voor een plastic tas en wordt het gelverd in een papieren tas. En mijn sushi was lauw en de krabloempias waren taai. . Dus nee niet lekker. Voor mij geen tweede keer meer.
15 mei 2022 om 20:15 Eten was heerlijk Alleen de gebakken champignons zijn niet meer zo lekker als dat ze waren.. Zou fijn zijn als het oude recept weer wordt gebruikt..
8 mei 2022 om 19:11 17 uur zou het bezorgd worden. Om 17.30 Gebeld en zou binnen 10 min er zijn. Uiteindelijk pas om 18.20 bezorgd. Met de smoes het was druk. Terwijl ik om 16 uur de bestelling had geplaatst. En het eten was onder de maat. Eerste en gelijk ltste keer!!!
30 apr 2022 om 17:39 Eten was erg slecht. Niet zo als normaal gewend. Soep was net water. Gebakken rijst ook niet meer zoals ik vaker heb gehad. En bij de bestelling zaten er ook geen croutons bij en de kroepoek.
25 apr 2022 om 18:40 Eten besteld om 21:15 uur, na een uur gebeld, werd niet opgenomen. Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen,vertelde dat het onderweg was. Weer 30 min gewacht en weer gebeld. Er werd weer niet opgepakt. Pas om 23 uur eten ontvangen. Slechte service.
25 apr 2022 om 18:33 15.42 bestelling geplaatst. 16.30u gevraagd voor bezorging. 17.30u kwam de bezorger een keer. Geen excuses aangeboden. Eten was niet vers.
18 apr 2022 om 22:27 Eten erg slecht geworden… ben benieuwd of ze daadwerkelijk t geld retourneren voor mij niet meer…
14 apr 2022 om 9:21 Bezorging binnen de tijd en super netjes Maar de gebakken banaan is waarschijnlijk door de warmte in het zakje waar geen gaatje inzaten helemaal slap en papperig geworden heb het helaas weg moeten gooien heel erg jammer
10 apr 2022 om 19:22 Bezorging duurde erg lang en eten was niet echt lekker.
9 apr 2022 om 16:58 Heel goede sushi en snel bezorgd!
6 apr 2022 om 23:21 Perfecte plek. Eten kwam op tijd, was lekker vers en ook nog eens halal. Wel aan de dure kant en toen ik eerder had besteld was het eten ook koud..
6 apr 2022 om 18:36 Bestelling kwam wederom 40 minuten na mijn aangegeven bezorgtijd. Bijna elke bestelling is 30+ min te laat bezorgd. Wanneer je belt wordt er gezegd ja mevrouw bestelling is onderweg.. gelukkig is de kwaliteit van het eten goed